HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Reisjärven seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita.

Lisätietoja henkilörekistereistä, henkilötietojen käsittelystä sekä henkilörekistereitä koskevat tietosuojaselosteet ovat saatavilla Reisjärven seurakunnassa.

 

Toiminta

Diakonia

 

 

Kun kohtaat elämässäsi vaikeuksia tai joudut tilanteisiin, joissa koet tarvitsevasi ulkopuolisen apua, voit ottaa yhteyttä seurakunnan diakoniatyöntekijään. Hän pyrkii auttamaan kuunnellen, keskustellen, rinnalla kulkien ja tukien, jotta matka eteenpäin helpottuisi. Yhteyttä voit ottaa, koskipa asiasi hengellistä, henkistä tai aineellista avun tarvetta.

Ota rohkeasti yhteyttä:

Tulemalla vastaanotolle, puhelimitsepyytämällä käymään kotonasi tai kun haluat rohkaisua lähteä mukaan seurakunnan toimintaan ja/tai vapaaehtoiseksi. Diakoniatoimisto avoinna tiistaisin klo 9-11, tai sopimuksen mukaan, (Anniina Lintilä vanhempainvapaalla 13.12.2017 alkaen).

2.9.2019 alkaen Anne Niemi-Korpi p. 0400 984157, anne.niemi-korpi(at)evl.fi.

Toimintaa:

 • Sydänkerho joka 2.torstai seurakuntakodissa
  klo 11.30-13.
 • Ryhmä neurologisesti sairastuneille.
 • Syntymäpäiväjuhla 70 ja 75 sekä 80 ja 85 -vuotiaille, syntymäpäivä-tervehdykset 90 vuotta ja yli täyttäville.
 • Retket ja leirit/leiripäivät
 • Juhlat ja eri tilaisuudet
 • Yhteisvastuukeräys, myyjäiset ja eri tapahtumat varojen keräämiseksi
 • Rovastikunnallisia retkipäiviä, leirejä ja kirkkopyhiä eri ryhmille
 • Perheasiain neuvottelukeskus 08-425 990 ajanvaraus ma-to klo 12-13. Os. Terveystie 11, 84100  Ylivieska
 • Palveleva puhelin 01019-0071 päivystys klo 20-23. sekä verkkoauttamiskanava evl.fi/palvelevanetti
 • Palveleva kirje os. Palveleva kirje, PL 210, 00131 Helsinki.

Varhaisnuoriso- ja nuorisotyö

 

Nuorisotoimisto ja nuorisotilat sijaitsevat osoitteessa Rantatie 13.  Nuorisotyönohjaaja vastaa varhaisnuoriso- ja nuorisotyöstä seurakunnassaNuorisotyönohjaaja 2.9.2019 alkaen Anne Niemi-Korpi, 0400 984157, anne.niemi-korpi(at)evl.fi.

 

Varhaisnuorisotyö

 

Varhaisnuorisotyön tehtäväalueeseen kuuluvat 7-13 vuotiaat lapset ja nuoret. Toimintaa ovat mm. varhaisnuorten kerhot ja leirit.

Varhaisnuorten leirit Järj. kunta ja seurakunta.

Resized_IMG-20160927-WA0000.jpeg

 

Nuorisotyö

 

Nuorisotyö eli 14-vuotiaiden ja sitä vanhempien kanssa tapahtuva toiminta käsittää rippikoulutyön ja perinteisen nuorisotyön.

Rippikoulut alkavat ilmoittautumisella, jolloin nuori saa itselleen rippikoulukortin. Rippikoulukorttiin kerätään merkkejä eri tapahtumien suorittamisesta, kuten messu, sanajumalanpalvelus, kinkerit, musiikkitilaisuus, nuorten konsertti ym.

Rippikoulun aloitus/ilmoittautuminen su 24.11.2019 Sanajumalanpalvelus kirkossa klo 10.+ info seurakuntakodissa, mehu/kahvitarjoilu. (v 2005 ja sitä ennen syntyneet).

Nuorisotyön toimintaa ovat mm. nuorten illat, avoimet ovet, isoskoulutus, konsertit, peliturnaukset sekä osallistuminen muiden seurakuntien järjestämiin konsertteihin ja tapahtumiin.

Nuortenillat ovat tarkoitettuja 7-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille.  Nuorten illoista vastaa nuorisotyönohjaaja sekä joskus nuoret. Nuortenilloissa leikitään, pelataan ja vietetään aikaa yhdessä. Iltoihin kuuluu myös pieni opetus ja hartaus.

Isoskoulutus on vuoden mittainen koulutus, jonka käyneet voivat toimia seurakunnan rippileireillä ja varhaisnuorten leireillä isosena. Isoskoulutukseen voi tulla käytyään rippikoulun.

ABI -parkki: keväällä 2009 aloitettu ABI -parkki jatkuu ylioppilaskirjoitusten aikaan lukiollajonne kirjoituksista tulevat voivat halutessaan tulla kahvikupin ääressä purkamaan ajatuksiaan kokeesta.

Lisäksi järjestämme konsertteihin ja muihin nuorten tapahtumiin matkoja, mm. Maata Näkyvissä–festarit, Ristirock, sählyturnaukset, seurakuntavierailut ym. Kirkollisista ilmoituksista sekä koulujen ilmoituksista saa lisää tietoa viikottaisista toiminnoista

Tervetuloa mukaan seurakuntanuorten toimintaan

 

Musiikkityö

 

”Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne.” Kol. 3:16 

Musiikkityön tehtävänä on vastata seurakunnan musiikkielämästä. Tärkein tavoite on seurakunnan jumalanpalveluselämän rikastuttaminen. Jokaviikkoinen messu/jumalanpalvelus on seurakuntaelämän keskus. Musiikkityö kattaa myös seurakunnan kirkolliset toimitukset, hartaudet, kuoroelämän, erilaiset musiikkitapahtumat ja kristillisen musiikkikasvatuksen.

 

Seurakunnan kuorotoiminta käynnistyy srk.kodilla torstaina 29.8.2019

Lapsikuoro Silmut klo 15-15.45. Kuoro on tarkoitettu kaikille lukutaitoisille laulamisesta ja esiintymisestä innostuneille lapsille. Kuorossa lauletaan hengellisiä lastenlauluja, lisäksi leikitään. Kuoro avustaa lukuvuoden aikana jumalanpalveluksissa ja mahdollisesti myös muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Tervetuloa laulamaan yhdessä!

Naisten lauluryhmä Aallottaret seurakuntakodissa klo 18.30-20. Jos haluat laulaa reilussa porukassa ja olet kiinnostunut kehittämään omaa äänenkäyttöäsi, tervetuloa mukaan! Ohjelmistossa on 1-3 -äänisiä hengellisiä lauluja. Ryhmä avustaa pääasiassa jumalanpalveluksissa.

Kanttori Tuija Syrjäniemi p. 040-5514943 tuija.syrjaniemi(at)evl.fi.

Urut

Reisjärven kirkossa on Kangasalan urkutehtaan v. 1981 valmistuneet 16-äänikertaiset mekaaniset urut, opusnumeroltaan 1014. 

 

Päiväkerhotyö

Kerhoissa leikitään, lauletaan, ulkoillan, askarrellaan, satuillaan, syödään omia eväitä. Kerhoissa hiljennymme kynttilähetkeen, jossa tutustumme rakastavaan Taivalliseen isäämme. Päiväkerhot pidetään seurakuntakodissa.

Päiväkerhot aloitetaan tiistaina 10.9. seurakuntakodin päiväkerho tilassa, Rantatie 13. Päiväkerhoon ilmoittautuminen p. 0406202428, reisjarvi@evl.fi. Ryhmät 4-5 v.: aamupäiväryhmään klo 9.30-12 tai iltapäiväryhmään klo 13-15.30. (Aamukerhossa vielä tilaa). (Kerhon voi aloittaa syyskaudella 4 v. täyttävä lapsi ja joulun jälkeen voi aloittaa kevätkaudella 4 v. täyttävä lapsi). Kerhoon mukaan pienet eväät. Lastenohjaaja Maiju Sotala p. 044-7698238 maiju.sotala(at)evl.fi, avustajana Tanja Kemell p. 040-6202428 tanja.kemell(at)evl.fi.

 

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Kerhossa liukuva tuloaika, jolloin tarjolla aamupala. Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Mukaan voi tulla milloin vain. Perhekerho kokoontuu joka toinen viikko maanantaisin. Tarkemmin kirkollisista ilmoituksista.

Ma 9.9.2019 klo 9.30-11. Tervetuloa aloittamaan syksyn toiminta!

Lisätietoja Annelta! Anne Niemi-Korpi, 0400 984157, anne.niemi-korpi(at)evl.fi.

 

Kehtoluokkatyö

Lähetämme syntymäpäivätervehdykset yksi, kaksi, kolme vuotiaille lapsille, sekä neljävuotiaille lapsille lisäksi pienen kirjalahjan.

 

 

REISJÄRVEN SEURAKUNNAN JOULUTERVEHDYS 2013

Joululehti 

 

Reisjärven Seurakunta